Vybavme společně tělocvičnu dětem na gymnastiku a trampolíny

Jsme sportovní klub gymnastiky a trampolíny. S láskou ke sportu vybavujeme tělocvičnu gymnastickým nářadím. Pro 40 dětí vytváříme sportovní prostředí kde se učí základy gymnastiky a trampolíny. Děkujeme Vám a Hithitu za pomoc k získání potřebného nářadí.

Autor: Matěj a Eva

  • 1. víkendové soustředění našeho klubu

  • vystoupení pro rodiče na akrobatickém kruhu

  • trénink akrobacie a flexibility

  • příprava na vystoupení pro rodiče

0 €
vybrané z 3 396 €

0%

0% splnené

0 ľudí prispelo

Umenie, Šport

Velké Hamry, Liberecký kraj, Česko

Všetko alebo nič. Projekt skončil 8.8.2024 v 15:37.

Zobraziť všetky odmeny

Jak to začalo

Začalo to založením volnočasové aktivity ve městě, kde sport dětem téměř vymizel a jako kvalifikovaní trenéři jsme museli dát dětem šanci, aby svůj volný čas mohli trávit v kruhu sportovců gymnastiky.

Co je náš cíl?

Vytvořit dětem bezpečnější a modernější prostředí pro trénovaní gymnastiky a trampolín.

Rozšiřovat komunitu dětí a přivést k tomuto sportu stále víc a víc dětí

Dávat dále šanci všem dětem bez rozdílu.

Detaily

Druhý rok od vzniku sportovního kroužku cvičíme v malém městě Velké Hamry více než 40 dětí gymnastiku a skoky na trampolíně. Snažíme se dětem dopřát volnočasovou aktivitu a navést je formou zábavy a her na cestu sportu. Jezdíme s nimi na závody, účastníme se vystoupení pro město Velké Hamry a trénujeme ve volném čase až 6 tréninkových bloků každý týden. Malé město Velké Hamry neoplývá pracovními příležitostmi a proto jsme se rozhodli dát šanci ke sportu všem a příspěvky na trénování jsou opravdu minimální, aby si všechny děti mohli tréninky dovolit. Gymnastické nářadí, je ovšem nezbytné pro naší činnost a zároveň neuvěřitelně drahé. Tento rok jsme investovali z vlastních peněz pro kroužek již více jak 100 000 Kč na koupi gymnastického koberce, kladiny a trampolíny. Pro růst této činnosti je to ovšem málo. Moc by nám pomohlo koupit dětem bradla, ochranné a cvičební pomůcky a žíněnky. Pokud nás chcete podpořit v další činnosti budeme moc rádi. Naše heslo zní: S láskou ke sportu.

... a ještě něco navíc

S kvalitním nářadím se děti mohou účastnit více závodů a posilovat vnitřní motivaci a získávat více zkušeností.

Kdo jsme?

Jsme kvalifikovaní dlouholetí trenéři sportovní gymnastiky a skoků na trampolíně. Dosáhli jsme mnohých výsledků v Čechách i ve světě a jsme i nadále připraveni tento skvělý sport předávat dalším a dalším generacím.

Proč to děláme?

Každé dítě bez rozdílu by mělo mít šanci vyzkoušet si sport, který ho bude bavit. Získat základy pohybových dovedností, které může uplatnit i v jakémkoli jiném sportu v budoucnu. Práce s dětmi nás naplňuje optimismem a radostí a každý jejich pokrok je pro nás velkým zázrakem a vlévá nám novou energii do žil.

Komentáre

Vyberte si odmenu za váš príspevok

  • predané 0
    Dobrý pocit

    Kupte si dobrý pocit z toho, že dětem společně vytvoříme bezpečné a kvalitní prostředí pro volnočasovou aktivitu a trénink, aby se mohli učit novým dovednostem a upevňovat si sportovní návyky pro svůj budoucí život. Částka se dá libovolně navýšit, dle Vašich možností a uvážení.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    4,00 €
    (100 Kč)
  • predané 0
    Poděkování s fotografií

    Fotografie našeho umění na sportovním nářadí (kladina, prostná akrobatický kruh, šála) s poděkováním a podpisy. Foto zašleme na Vaši adresu, poštovné v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: na adresu, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    7,99 €
    (200 Kč)
  • predané 0
    Trička s logem SKVH-GYM

    Sportovní tričko dle Vámi zvolené velikosti s logem našeho klubu SKVH-GYM. Tričko zašleme Zásilkovnou na Vaši adresu, poštovné v ceně odměny. Do poznámky prosím uveďte velikost trička.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do mesiaca po ukončení projektu na Hithitu

    23,97 €
    (600 Kč)
  • predané 0
    1,5 hodiny gymnastický trénink

    Rádi bychom pozvali děti, ale i dospělé na trénink základů gymnastiky ve Velkých Hamrech. Co Vás čeká? 1.5 hodiny tréninku pod vedením zkušených trenérů na nářadích, základy akrobacie na koberci, v kruhu i šálách. Nasbíráte nové zkušenosti a pohled na akrobatický sport. Odměnou obdržíte voucher na trénink, který lze uplatnit i jako dárek pro vaše blízké a kamarády. Poštovné v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,95 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    1,5 hodiny tréninku na trampolíně

    Rádi bychom pozvali děti, ale i dospělé na trénink skoků na trampolíně. Když se řekne trampolína, každý si představí zahradní trampolínu, my však máme trampolínu Eurotramp závodní o rozměrech 5x3metry na které se závodí i na olympijských hrách a lze vyskočit až do výšky 9 metrů. Co vás čeká? Základní dovednosti skoků, jak bezpečně skákat, vyzkoušíte si salto s dopomocí trenéra a budete mít skvělý adrenalinový zážitek. Odměnou obdržíte voucher na trénink, který lze uplatnit i jako dárek pro vaše blízké a kamarády. Poštovné v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: Zásilkovna, do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    39,95 €
    (1 000 Kč)
  • predané 0
    Workshop gymnastiky

    Nabízíme workshop sportovní gymnastiky, kde děti či dospělé naučíme základy gymnastických prvků na prostných či kladině, včetně efektivních protahovacích cviků či párové akrobacie. Dojedeme až za vámi a strávíme společně 2 h plné sportu a zábavy. Cestovní náklady v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    159,81 €
    (4 000 Kč)
  • predané 0
    Vystoupení skoků na trampolíně

    Rádi bychom nabídli exhibici skoků na trampolíně na vaší akci. Přijedeme s dětmi a velkou trampolínou na vaší akci např. maturitní ples, firemní večírek, dětský den apod. a uděláme vystoupení s choreografii na muziku a zpestříme tak vaší akci. Doprava trampolíny je nákladná a hradí se zvlášť. 
    Cestovní náklady v ceně odměny.

    Doručenia odmeny: do týždňa po ukončení projektu na Hithitu

    319,62 €
    (8 000 Kč)