Vybavme společně tělocvičnu dětem na gymnastiku a trampolíny

Jsme sportovní klub gymnastiky a trampolíny. S láskou ke sportu vybavujeme tělocvičnu gymnastickým nářadím. Pro 40 dětí vytváříme sportovní prostředí kde se učí základy gymnastiky a trampolíny. Děkujeme Vám a Hithitu za pomoc k získání potřebného nářadí.

Author: Matěj a Eva

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 0
pledged of EUR 3,380

0%

0% completed

0 contributors pledged

Art, Sport

Velké Hamry, Liberecký kraj, Česko

All or nothing. Project finished on Aug 8, 2024 at 15:37.

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Dobrý pocit

    Kupte si dobrý pocit z toho, že dětem společně vytvoříme bezpečné a kvalitní prostředí pro volnočasovou aktivitu a trénink, aby se mohli učit novým dovednostem a upevňovat si sportovní návyky pro svůj budoucí život. Částka se dá libovolně navýšit, dle Vašich možností a uvážení.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 0
    Poděkování s fotografií

    Fotografie našeho umění na sportovním nářadí (kladina, prostná akrobatický kruh, šála) s poděkováním a podpisy. Foto zašleme na Vaši adresu, poštovné v ceně odměny.

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    EUR 7.95
    (CZK 200)
  • sold 0
    Trička s logem SKVH-GYM

    Sportovní tričko dle Vámi zvolené velikosti s logem našeho klubu SKVH-GYM. Tričko zašleme Zásilkovnou na Vaši adresu, poštovné v ceně odměny. Do poznámky prosím uveďte velikost trička.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a month after the Hithit project end

    EUR 23.86
    (CZK 600)
  • sold 0
    1,5 hodiny gymnastický trénink

    Rádi bychom pozvali děti, ale i dospělé na trénink základů gymnastiky ve Velkých Hamrech. Co Vás čeká? 1.5 hodiny tréninku pod vedením zkušených trenérů na nářadích, základy akrobacie na koberci, v kruhu i šálách. Nasbíráte nové zkušenosti a pohled na akrobatický sport. Odměnou obdržíte voucher na trénink, který lze uplatnit i jako dárek pro vaše blízké a kamarády. Poštovné v ceně odměny.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.77
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    1,5 hodiny tréninku na trampolíně

    Rádi bychom pozvali děti, ale i dospělé na trénink skoků na trampolíně. Když se řekne trampolína, každý si představí zahradní trampolínu, my však máme trampolínu Eurotramp závodní o rozměrech 5x3metry na které se závodí i na olympijských hrách a lze vyskočit až do výšky 9 metrů. Co vás čeká? Základní dovednosti skoků, jak bezpečně skákat, vyzkoušíte si salto s dopomocí trenéra a budete mít skvělý adrenalinový zážitek. Odměnou obdržíte voucher na trénink, který lze uplatnit i jako dárek pro vaše blízké a kamarády. Poštovné v ceně odměny.

    Reward delivery: Zásilkovna, in a week after the Hithit project end

    EUR 39.77
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Workshop gymnastiky

    Nabízíme workshop sportovní gymnastiky, kde děti či dospělé naučíme základy gymnastických prvků na prostných či kladině, včetně efektivních protahovacích cviků či párové akrobacie. Dojedeme až za vámi a strávíme společně 2 h plné sportu a zábavy. Cestovní náklady v ceně odměny.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 159.08
    (CZK 4,000)
  • sold 0
    Vystoupení skoků na trampolíně

    Rádi bychom nabídli exhibici skoků na trampolíně na vaší akci. Přijedeme s dětmi a velkou trampolínou na vaší akci např. maturitní ples, firemní večírek, dětský den apod. a uděláme vystoupení s choreografii na muziku a zpestříme tak vaší akci. Doprava trampolíny je nákladná a hradí se zvlášť. 
    Cestovní náklady v ceně odměny.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 318.15
    (CZK 8,000)