Prozkoumejte kouzelnou hranici mezi spánkem a bděním

Podpořte vznik nového portálu Jóga spánku, který si klade za cíl vytvořit širokou databázi relaxačních nahrávek a videolekcí zdarma. Kromě relaxace zde načerpáte také spoustu informací o zdravém životním stylu, spánku, lucidních snech a psychologii.

The author haven't filled any FAQ yet. If you have any doubts, do not hesitate to ask! You don't have to publish your question, it will only be sent to the authors' e-mail and they will get back to you with the answer.

EUR 139
pledged of EUR 795

17%

17% completed

7 contributors pledged

Community, Sport

All or nothing. Project finished on Sep 6, 2024 at 14:27.

Choose reward for your contribution

  • sold 1
    Dobrý pocit

    Přispějte libovolnou částkou a podpořte vznik webu, nových nahrávek a videolekcí, které budou zdarma k dispozici pro všechny. A až toho na Vás někdy bude hodně, budete si chtít třeba zarelaxovat, víte kam zajít :)

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 3.98
    (CZK 100)
  • sold 3
    Lekce jógy v Ostravě

    Pokud jste z Ostravy a okolí, přijďte si odpočinout na lekci jógy osobně.
    Rozvrh lekcí najdete na www.simijoga.cz a můžete si vybrat jakoukoliv lekci v následujícím půl roce.

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 5.97
    (CZK 150)
  • sold 0
    Online kurz: Tajemství zdravého spánku

    Člověk průměrně prospí jednu třetinu svého života. Spánek hraje obrovskou roli v regeneraci našeho těla a mysli a je tak základním stavebním kamenem zdravého a spokojeného života.
    V tomto základním kurzu si představíme důležité informace o biologii spánku tak, abyste pochopili všechny procesy, které během spánku probíhají. Povíme si o mozkových vlnách, biorytmech, či snech. Projdeme si potíže a poruchy, které se mohou vyskytnout, vysvětlíme si příčiny a projdeme způsoby, jak spánek zlepšit.
    Součástí kurzu bude množství nahrávek s relaxačními technikami pro zdravé a snadné usínání. Nechybí ani krátké či delší večerní videolekce jógy vhodné i pro úplné začátečníky. Po vytvoření kurzu Vám zašleme informace k přihlášení e-mailem.

    Reward delivery: in a month after the Hithit project end

    EUR 19.88
    (CZK 500)
  • sold 2
    Vychutnejte si báječnou masáž v Ostravě

    Bolí Vás záda nebo si chcete jen tak odpočinout? Užijte si svou odměnu na hodinové masáži v masérně Sitora kousek od centra Ostravy.
    Nabídku najdete na www.masazesitora.cz, kde si můžete vybrat masáž a rezervovat termín. 
     

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    EUR 27.84
    (CZK 700)
  • sold 1
    Online kurz: Tajemství jóga nidry

    Rozsáhlý kurz, během kterého budeme zkoumat jóga nidru ze všech úhlů.
    V přednáškové části si povíme o historii této techniky, probereme pohled na lidské vědomí z pohledu psychologie a jógy, seznámíme se s konceptem tibetské jógy snů a čistého světla a představíme si západní pojetí lucidního (vědomého) snění.
    V praktické části se můžete těšit na videolekce jógy, pránajámy, nahrávky jóganidry a další zajímavosti. Po vytvoření kurzu Vám zašleme informace k přihlášení e-mailem.

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    EUR 39.77
    (CZK 1,000)
  • sold 0
    Online kurz: Instruktor jógy spánku

    Tento rozsáhlý  kurz je určen všem certifikovaným učitelům jógy (aspoň 150h). Probereme jak sestavovat jóga nidru a vést ji bezpečně. Půjdeme do hloubky vlastní praxe. Dozvíme se spoustu informací z oblasti psychologie. Absolventi získají přístup k databázi s texty jóga nidry a také certifikát o absolvování. Po vytvoření kurzu Vám zašleme informace k přihlášení e-mailem.

    Reward delivery: in a year after the Hithit project end

    EUR 99.42
    (CZK 2,500)