Cvičte dle potřeb svého unikátního těla s aplikací pro ženy

Konečně psychosomatické cvičení pro ženy v českém jazyce od autorky cvičebně-vzdělávacích programů. Cítit se v těle skvěle je nyní na dosah i Vám! Na základě detailní diagnostiky se dozvíte, co konkrétně Vaše tělo i mysl potřebuje na každý den.

Author: Eva Behenská

  • Klíčové hodnoty aplikace

  • První náhledy do aplikace

EUR 6,591
pledged of EUR 14,685

44%

44% completed

23 days until the end

116 contributors pledged

Technology, Sport

Pledge

All or nothing. This project will only be funded if it reaches at least its goal by Jul 27, 2024 by 05:26 CET.

Show all rewards

Jak to začalo

Jsem Eva Behenská a věnuji se tělu a pohybu téměř 20 let. Začínala jsem jako baletka, která své tělo nenávidí a skončila jako žena, pyšná a hrdá na své tělo. Prošla jsem si každým zákoutím, které si umíte představit - od poruchu příjmu potravy, zdravotních potíží až k smíření se se svým tělem. Kromě jiného jsem před třemi lety založila VIP klub (Klub Vědomého a Inteligentního pohybu), kde na denní bázi se svými klientkami sdílím informace pro zdravý pohyb jak z názvu vypovídá. A úspěch tohoto konceptu mě věde k rozšíření i na větší škálu uživatelek díky vlastní aplikaci.

Co je náš cíl?

Dost bylo aplikací, kde cvičíte  cviky, které mohou ublížit, protože neodpovídají vašemu zdraví a dispozicím a předcvičují vám je neosobní avataři bez vhodného napojení na vaše tělo. 

Cílem aplikace "BE a Woman" je inspirovat a doslova vás vést k aktivnímu pohybu a péči o ženské tělo. Díky pečlivě připravené diagnostice vám nabídneme cvičební plán na míru včetně podpůrných informací z oblasti psychosomatiky. Navíc cvičební plány a videolekce vás vždy bezpečně navedou jak správně zapojit tělo a jak cvičit bez ublížení. 

Vybraná částka nám pomůže rozvinout aplikaci, která odpovídá požadavkům na jpotřeby uživatelek a jejich jedinečný uživatelský zážitek. Protože to není jen o skvělém obsahu, ale i logice a funkčnostech aplikace. 

Detaily

Každé tělo má svůj životní příběh, který je třeba zohlednit! Ať už jste maminka po porodu, bez dětí, bolí vás záda, jste po úraze nebo chcete shodit pár kilo. Rozumím potřebám vašeho těla díky mnohaleté práci s psychosomatikou, kompenzačními technikami a vývojovou kineziologií. A vím, že terapie pohybem funguje. 

Na základě diagnostiky vašeho těla vám aplikace na základě mého know-how připraví cvičební plán na míru!  Pohybové programy pro tělo jsou jedinečné a detailně propracované. Cvičební plány jsou vytvořeny s cílem podpořit fyzické uzdravení, prozkoumat vlastní psychosomatiku a nabídnout další rozvoj jak fyzický, mentální i duševní.

V bezpečném prostředí aplikace, učím ženy posílit a uzdravit své tělo, zkoumat ho, prohlubovat své znalosti o něm a naslouchat mu.

Proč je aplikace Be a Woman jedinečná: 

  • Expertíza a téměř 20 let praxe mi umožňuje čerpat dostatek zkušeností pro velmi detailní a jedinečný obsah aplikace

  • Personalizovaně na míru - Díky mé metodice, mám vytvořené plány na míru pro potřeby nás žen, ale i různá pohybová a zdravotní omezení.  (v rámci diagnostiky zjištujeme  omezení a oblasti, které je třeba vyléčit)

  • Celostně - neřešíme jen tělo, ale i mysl a nastavení vůle

  • Jednoduše k cíli - Vedu vás. Od začátku víte CO cvičit a jak. Také zodpovíme zásadní otázku: PROČ? Proč máte dělat konkrétní pohyby a v daném pořadí? Opakováním v týdenních cyklech si zvykáte tělo i mysl na potřebný pohyb, který vás dovede ke skvělému pocitu v těle.

  • Zodpovědnost - učím vás přijmout zodpovědnost za své tělo a naslouchat mu. Zároveň se zpevňováním svého těla - se učíte zpevnovat svou vůli a disciplínu díky denním návykům. 

... a ještě něco navíc

Nestíháte cvičit? Důležité je udržování návyků a cvičit aspoň 5-10 min denně. Proto, jsem do aplikace v sekci "Můj Den" pro vás připravila tzv. Rychlovky. Ty budou odpovídat vašemu záměru a dlouhodobému plánu. Zároveň zde najdete cvičení pro rychlé odstranění vašich chronických bolestí - jako je bolest hlavy či zad. 

A co je úplně nejlepší? Cvičení pro vás připravuji jak v alternativě cvičení doma, tak v kanceláři. Protože pravidelný pohyb je opravdu základ. 

Kdo jsem? 

Jsem Eva Behenská a cvičení a pohybu se věnuji už téměř 20 let. Jsem milovnice ženského těla, stalo se mou vášní a posláním. Ráda předávám své zkušenosti dalším ženám. 

Od dětsví jsem tančila. Protančila jsem se konzervatoří, divadlem, vysokou školou, MBA, prací v nadaci, prací ve stavební firmě, prací na vysoké škole, prací v Elixír studiu a dotančila jsem až k napsání knížky na téma, které mne velmi osobně zajímá - tělo po porodu. Knížka spustila vlnu moc hezkých reakcí, které vyústily v založení firmy Skvěle v těle s.r.o. a mého prvního online programu SKVĚLE je mi V TĚLE. Následují další programy, VIP Klub a také jsem se vrhla na certifikaci Energy Coach. Před několika týdny jsem vydala v USA knihu "Permission to Self-love". A nyní mě naplňuje příprava aplikace "Be a Woman", kde dále rozvíjí mé poslání. 

Proč to děláme?

Věřím tomu, že každý se může cítit skvěle ve svém těle. A zejména pro ženy, obdobná aplikace, která by jim pomáhala přizpůsobit nároky na pohyb jejich tělu a životnímu stylu na trhu opravdu chybí.

Buďte jedna z prvních, která využívá jedinečnou cvičící a wellbeing aplikaci pro ženy. Aplikace, která je unikátní nejenom obsahem cvičení, ale i funkčnostmi, které vás vedou k vašemu zdravému tělu. 

Tělo je totiž to jediné co opravdu v životě máme. Buď ženou, která je ráda ve svém těle. Která své tělo miluje!

Chci vám aplikaci představit, co nejdřív to půjde a proto potřebuji vaši pomoc! Podpořte naši kampaň a vyberte si svou odměnu! 

News

Jun 20, 2024 Jsme v první třetině. Děkujeme

Jsme v 1/3 vybraných financí pro naši kampaň. Máte naše velké díky za podporu a přízeň. Mám neskutečnou radost, protože se nám dle plánu podařilo dokončit návrh všech obrazovek aplikace. Zároveň ladíme průběh aplikací, tak aby jste z ní měli co největší uživatelský zážitek. A úplně nejvíc je, že…

More

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 14
    Podporovatel/ka appky "Be a Woman"

    Fandíte nápadu aplikace pro ženy, které se chtějí cítit skvěle ve svém těle, přestože si jejich tělo, prošlo už hodně zkušenostmi i bolestmi? Děkujeme. Za vaši podporu vám pošleme osobně natočený video vzkaz jako poděkování.

    Částku lze libovolně navýšit. Video-vzkaz vám pošleme e-mailem. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 5.95
    (CZK 150)
  • sold 50
    Měsíční členství v aplikaci "Be a Woman"

    Předplaťte si první měsíc cvičení aplikace "Be a woman". A buďte mezi prvními uživatelkami. Nabízíme zvýhodněné měsíční členství. Poplatek v plné verzi bude 299 Kč za měsíc.

    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 9.92
    (CZK 250)
  • remaining 95 from 100
    Kniha Jsem po porodu

    Knížka “Jsem po porodu”.

    Porodila jste! Váš svět se tímto okamžikem zcela změnil, protože porodem vše začíná. Své tělo vůbec nemusíte poznávat a je to v pořádku i ono se změnilo a dějí se v něm nyní neskutečné věci. Pojďme společně vašemu tělu dát to, co potřebuje: zdravý pohyb, regeneraci, rehabilitaci a hlavně POZORNOST! Kniha vás provede prvními dny po porodu, bezpečně a citlivě s velkým důrazem na psychosomatiku těla. To vše s ohledem na fakt, že jste nyní maminka a o to více se potřebujete cítit ve svém těle skvěle.

    Odměnu pošleme na adresu jako balíček. Poštovné je započítané. 

    Reward delivery: on address, in a month after the Hithit project end

    Pledge EUR 13.89
    (CZK 350)
  • sold 14
    Tříměsíční členství v aplikaci "Be a Woman"

    Předplaťte si první 3 měsíce cvičení aplikace "Be a woman" a buďte mezi prvními uživatelkami. Nabízíme zvýhodněné tříměsíční členství. Poplatek v plné verzi bude 897 Kč za 3 měsíce.

    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 31.75
    (CZK 800)
  • sold 4
    Šestiměsíční členství v aplikaci "Be a Woman"

    Předplaťte si prvních 6 měsíců cvičení aplikace "Be a woman" a buďte mezi prvními uživatelkami. Nabízíme zvýhodněné šestiměsíční měsíční členství. Poplatek v plné verzi bude 1 794 Kč za 6 měsíců.

    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 59.54
    (CZK 1,500)
  • sold 1
    Pleťová kosmetika Salvus v hodnotě 2500 Kč

    Podpoříš vznik aplikace "Be a Woman" a k tomu budeš ještě krásná díky kvalitní české kosmetice Salvus.

    Řekni nám o sobě více a jakou kosmetiku máš ráda. Vybereme ti balíček na míru. 

    Odměna bude zaslána na adresu jako balíček. Poštovné je započítáno v ceně. 
     

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 63.50
    (CZK 1,600)
  • sold 11
    Roční členství v aplikaci "Be a Woman"

    Předplaťte si 1 rok cvičení aplikace "Be a woman" a buďte mezi prvními uživatelkami. Nabízíme zvýhodněné roční členství. Poplatek v plné verzi bude 2 590 Kč na 1 rok. 

    Odměna bude odeslána e-mailem. 

    Reward delivery: in half a year after the Hithit project end

    Pledge EUR 87.32
    (CZK 2,200)
  • sold 3
    Pleťová kosmetika Salvus v hodnotě 3500 Kč

    Podpoříš vznik aplikace "Be a Woman" a k tomu budeš ještě krásná díky kvalitní české kosmetice Salvus.

    Řekni nám o sobě více a jakou kosmetiku máš ráda. Vybereme ti balíček krásy na míru. 

    Odměna bude zaslána na adresu jako balíček. Poštovné je započítáno v ceně. 

    Reward delivery: on address, in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 103.20
    (CZK 2,600)
  • remaining 49 from 50
    Individuální intenzivní plán - Základ

    Jste netrpělivá a nechce se vám čekat na aplikaci? Využijte I.P.P. Hodnota programu je v ceně 3 990 Kč. 

    Co je součástí nabídky?
    • vstupní diagnostický formulář
    • kvíz zdrojové energie
    • diagnostika pohybového aparátu
    • 1x60 minut konzultace přes zoom
    • 1x individuální video natočené jen pro Vás
    • koučink a podpora
    • inspirace, články, e-booky
    • denní návyky a podněty

    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 138.92
    (CZK 3,500)
  • remaining 3 from 10
    Cvičební víkend s Evou Behenskou v září 2024

    V září 2024 se uskuteční můj jedinečný cvičební víkend. Víkend je určen pouze pro 10 klientek. Vytvářím tak bezpečný prostor pro individuální přístup k potřebám každé z vás. Kupte pobyt třeba i mamince :-). 

    Termín: 20. - 22.9.2024
    Místo: Central Park Hotel Poděbrady

    V ceně:
    • ubytování na 2 noci + snídaně (dvoulůžkový pokoj)
    • 8 hodin cvičení - školení
    • webinář
    • video cvičební lekce
    • audio nahrávka řízené meditace
    • skripta

    Standardní cena: 9 900,-

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 238.14
    (CZK 6,000)
  • remaining 2 from 10
    Cvičební víkend s Evou Behenskou v listopadu 2024

    V listopadu 2024 se uskuteční můj jedinečný cvičební víkend. Víkend je určen pouze pro 10 klientek. Vytvářím tak bezpečný prostor pro individuální přístup k potřebám každé z vás. Kupte pobyt třeba i mamince :-). 

    Termín: 1. - 3.11.2024
    Místo: Central Park Hotel Poděbrady

    V ceně: 
    • ubytování na 2 noci + snídaně (dvoulůžkový pokoj)
    • 8 hodin cvičení - školení
    • webinář
    • video cvičební lekce
    • audio nahrávka řízené meditace
    • skripta

    Standardní cena: 9 900,-

    Reward delivery: in a quarter after the Hithit project end

    Pledge EUR 238.14
    (CZK 6,000)
  • remaining 50 from 50
    Individuální intenzivní plán - Plus

    Jste netrpělivá a nechce se vám čekat na aplikaci? Využijte I.P.P. Hodnota programu je v ceně 9 360 Kč. 

    Co je součástí nabídky?
    • vstupní diagnostický formulář
    • kvíz zdrojové energie
    • diagnostika pohybového aparátu
    • 3x60 minut konzultace přes zoom
    • 3x individuální video natočené jen pro Vás
    • koučink a podpora
    • inspirace, články, e-booky
    • denní návyky a podněty

    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 337.37
    (CZK 8,500)
  • remaining 30 from 30
    Online program Miluj své břicho

    Pokud jsi netrpělivá a nechce se ti čekat na aplikaci, je tady pro tebe ideální program. Naším společným tématem bude BŘICHO - řekneme si vše, co potřebuješ vědět k pochopení svého břicha a začneme vědomě s Tvým břichem cvičit a pracovat tak, aby Tě netrápily špeky, nafouknutí, nebo nepříjemný pocit :) 
    Hodnota programu Miluj své břicho je 17 450 Kč.

    Co je součástí nabídky: 
    • přístup do členské sekce
    • 4 videa na dané téma 
    • 4 dlouhé cvičební lekce
    • 4 krátké cvičební lekce
    • 5 x 30 minut online konzultace
    • audio nahrávky k tématu
    • e-booky a materiály ke "studiu"
    • dárky od partnerů programu 
    • doživotní přístup - program si budeš chtít stále opakovat :)
    Odměna bude zaslána e-mailem. 

    Reward delivery: in a week after the Hithit project end

    Pledge EUR 595.36
    (CZK 15,000)