Emoční dobrodružství - Pomozte dětem mluvit o svých emocích

Zapojte se a pomozte příspěvkem či přeobjednáním k vydání vzdělávacích emočních karet pro děti i rodiče. Posláním „Emočního dobrodružství" je spolupráce rodičů s dětmi, vzájemné poznávání, komunikace a porozumění. Vychovávejme společně silné osobnosti.

  • Detaily jako zlacené okraje karet potěší každého

  • Poutavé ilustrace vyjevující emoce

  • Každá karta má na zadní straně unikátní text

  • Součástí balení je soubor karet a knížka.

  • Náhled textu doprovodné knihy

  • V knize má každá karta další doplňující informace

  • Design je navržen tak aby zaujal rodiče i děti

  • Zlacený reliéfní text na přední straně krabičky

  • Karty můžete mít vždy po ruce

EUR 449
pledged of EUR 9,988

4%

4% completed

18 contributors pledged

Literature, Education

All or nothing. Project finished on Aug 21, 2024 at 17:53.

Show all rewards

Představa kolika lidem by mohla tato myšlenka pomoci, pokud se přetvoří v něco hmatatelného, mi nedala spát. No, a tak jsme tady...


Co tedy vzniklo?

Sada 56 vzdělávacích karet, se kterými lze pracovat několika způsoby. V přiložené pracovní knize tak najdete kromě doplňujících informací také doporučení a postupy jak s kartami pracovat. Vše je samozřejmě velice intuitivní a hned po prvním rozbalení balíčku můžete s dětmi debatovat o emocích při prohlížení nádherných ilustrací. Naskenováním QR kódu se navíc ocitnete na doprovodných webových stránkách, kde najdete spoustu dalších užitečných informací, včetně videí jak se s kartami pracuje, či příspěvků dalších rodičů a jejich zkušenosti a tipy jak s kartami prožít spoustu zábavy.
 

Praktický pomocník každého rodiče

Tyto karty jsou inspirovány přírodou, tedy z toho, co je nám nejpřirozenější, a jejich cílem je učit děti, ale i dospělé, komunikovat o emocích, pojmenovávat je a vzdělávat se jimi v propojení s přírodou. Umí tedy sloužit jako klíč k poznávání emocí a pocitů, dále také jako inspirace pro povídání s dětmi o emocích přímo v přírodě - Jaký pocit ve vás vyvolá třeba zpěv ptáků u potůčku, poklidně tekoucí voda, nebo zlomený strom? Dítě si též může vybírat podle obrázku, jak se cítí, nebo jak by se cítit chtělo. Na každé kartě je několik otázek, na které dítě odpovídá a tím lépe chápe daný pocit či emoci. Rodiče mohou z odpovědi snáze rozeznat příčinu daného pocitu. Je důležité, aby děti získaly schopnost pojmenovat své emoce a porozumět jim. Mohou se pak lépe vyrovnávat se situacemi, které emoce vyvolávají. ​Když děti umí pojmenovat své emoce, mohou je lépe vyjádřit a získat větší sebeuvědomění. Prostřednictvím projektu Emoční dobrodružství nabízím rodičům nástroj, který jim pomůže na cestě společného poznávání světa emocí a pocitů se svými dětmi.

Kdo jsem?

Jmenuji se Lenka Němečková, vystudovala jsem obor Výtvarná kultura na Západočeské univerzitě v Plzni. Jsem manželka, máma dvou skvělých dcer a umělecká duše. Pracuji jako fotograf, umělec, průvodce duše dospělých a dětí. 9 let jsem pracovala s dětmi všech věkových kategorií jako průvodce předškoláků a učitel emělecké školy v oboru fotografie a design. Pořádám kurzy spojené s meditací a uměním, nebo také akce na posílení osobního růstu a transformace. Studovala jsem Terapii duše u Blanky Chakoshpour. Využívám techniky jako jsou meditace, vizualizace, afirmace a další, které vedou k rovnováze v životě. 

Co je cílem zdejší kampaně

Výběrem požadované sumy se umožní zadat dostatečný objem prvního tisku s lepšími podmínkami, což je zásadní pro následnou nižší cenu produktu a tedy lepší dostupnost pro koncového zákazníka. Produkt je kompletní a připravený, pokud tedy dokážeme kampaň dovést do úspěšného konce, může se ihned tisknout. V případě vyššího zájmu, či dokonce vybrání více prostředků lze také přeložit Emoční dobrodružství do anglického jazyka pro prodej v zahraničí, či například šířit tuto osvětu a karty samotné ve školách skrze přednášky.

Tímto prosím všechny, které tento projekt oslovil o pomoc ve formě příspěvku dle vlastního uvážení. Mockrát děkuji za případnou podporu, nebo už jen za to, že jste četli až sem.

Comments

Choose reward for your contribution

  • sold 0
    Nezištná podpora

    Líbí se vám nápad nebo myšlenka projektu ale kupovat nyní nechcete? I to je úžasné, každá pozitivní zpětná vazba či podpora je pro mě motorem.

    Výši nezištné podpory lze libovolně navýšit.
    Moc děkuji!

    Reward delivery: not specified

    EUR 4.00
    (CZK 100)
  • sold 16
    Earlybird

    Jako "Earlybird" získáte soubor 56 emočních karet pro děti a rodiče. Včetně knihy s popisem, jak s kartami pracovat, doplněný afirmacemi pro společnou meditaci. 

    Ještě teplé, hned z prvního tisknutého nákladu! Náklady na dopravu k Vám jsou již započítány v odměně.

    Děkuji! Znamená to pro mne mnoho.

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 21.97
    (CZK 550)
  • sold 2
    Dětská harmonie

    Za tento příspěvek získáte k sadě karet „Emoční dobrodružství" také audio nahrávku meditace pro děti pro ještě větší propojení dítěte s jeho vlastními emocemi.

    Náklady na dopravu karet k Vám jsou již započítány v odměně. Soubor s meditací zašleme elektronicky na uvedený e-mail.

    Děkuji!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 29.96
    (CZK 750)
  • sold 1
    Pozornost autorky

    Zde získáte soubor 56 emočních karet pro děti a rodiče. Včetně knihy s popisem, jak s kartami pracovat, doplněný afirmacemi pro společnou meditaci. 

    Za takto úžasnou podporu přidám navíc osobní věnování dle přání.

    Náklady na dopravu k Vám jsou již započítány v odměně.

    Děkuji!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 37.95
    (CZK 950)
  • sold 0
    Staň se patronem!

    Obrovská podpora které si moc vážím.

    K sadě vzdělávacích karet s věnováním dle přání si také zasloužíte pozvánku na křest karet "Emoční dobrodružství".

    Náklady na dopravu k Vám jsou již započítány v odměně.

    Podrobnosti o akci budou zveřejněny dle průběhu kampaně.

    Moc děkuji!

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 59.93
    (CZK 1,500)
  • sold 0
    Zlatý mecenáš

    Slova zde nestačí... Za tuto speciální podporu bude každý mecenáš zmíněn formou speciálního poděkování v knize, jež je součástí karet "Emoční dobrodružství", i na webových stránkách.  Jméno, logo, nebo snad poselství? To bude pouze na Vás.

    Balíček karet s věnováním je samozřejmostí. Náklady na dopravu jsou již započítány v odměně.
    Děkuji🫶🏻

    Reward delivery: on address, in a quarter after the Hithit project end

    EUR 399.52
    (CZK 10,000)